Komplett grunnmur med

BEWI GRUNNMURSYSTEM

BE OM TILBUD LES MER

Byggesystem

Isolerende betongform er prinsippet bak formstøpte EPS plater med innstøpte forankringer som holder platene sammen ved bruk av avstandsbroer i plast. Du kan bygge hus, hytte, garasje, lager eller hva du ønsker, det er fantasien som setter grenser ved et slikt byggesystem.

Byggesystemet gir muligheten til å få en fullverdig betongkonstruksjon ferdig isolert med lekter til feste av innvendig plater eller utvendig fasade.

Det finnes ikke et mer fleksibelt byggesystem på det nordiske markedet med muligheter for variabel betong og isolasjonstykkelser, systemet er produsert etter flatpakkeprinsippet med tanke på miljøet ved transport og lagring, dette gjør at vi kan tilby et ekstremt fleksibelt byggesystem til våre kunder.

Råmaterialtet EPS ekspanderer under produksjon og består kun av 2% material og 98% luft. Dette gjør det til en enkel oppgave å stable elementer i den ønskede høyden på bygget.

Ved tilfylling skal det plasseres horisontal armering på CC 300 i de 2 første skiftene med Byggesystem. Dette er enklere å utfør når byggesystemet kommer som flatpakke. Legg ned armering deretter setter du ned plastbroene for så å legge i armering igjen.

Ved å levere byggesystemet i flatpakke er vi sammen med på å spare miljøet. Bygger man med isolerende byggesystem tar man et ekstra stort ansvar for milhøet ved besparelse på bruken av energi som kreves ved oppvarming av boliger i fremtiden.

ta kontakt